Minigravere til salg til konkurrencedygtige priser

Er du på udkig efter en minigraver til en god pris? Så er du kommet til det rette sted. Hos Mogens Petersen A/S ved Hillerød har vi nemlig et stort udvalg af både nye og brugte minigravere til salg til billige priser. Vi forhandler minigravere og andre entreprenørmaskiner til blandt andet anlægsgartnere, entreprenører og andre former for erhverv i København og Nordsjælland.

Yanmar minigraver-forhandler der også tilbyder service og reparation

Vi har udelukkende minigravere til salg af mærket Yanmar, og vi sørger altid for at overholde de aftalte leveringstider og betingelser.

Foruden salg tilbyder vi også service og reparation af forskellige former for entreprenørmaskiner, og vi sørger løbende for at uddanne os, så vi hele tiden kan løse problemerne med vores kunders maskiner. Det gælder selv på de helt nyeste maskiner, som bliver serviceret eller repareret både hurtigt og korrekt. Typisk kan vi desuden skaffe reservedele hjem med dag-til-dag levering.

Dine eksperter i minigravere

​Vi har 20 års erfaring inden for branchen, og derudover har vi også et stort netværk af eksperter at trække på, hvis det skulle blive nødvendigt. Derudover kan vi også hjælpe dig med reparation af hydraulikslanger og salg af entreprenørmaskiner.

Kontakt os og hør mere om vores minigravere til salg

​Leder du efter minigravere og andre entreprenørmaskiner til salg, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores sortiment. Det gælder også, hvis du er på udkig efter en bestemt Yanmar-model, eller hvis du blot ønsker at høre mere om de minigravere, vi har til salg lige nu.

Du kan enten ringe til os på telefon 48 21 70 30 / 40 54 35 72, eller du kan skrive til vores e-mail mogens.mekaniker@email.dk.​​

​Interesseret i et uforpligtende tilbud på en minigraver?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mogens Petersen A/S

Industrivænget 11

3320 Skævinge

Kontakt os

​Telefon: 48 21 70 30​

Mobil: 40 54 35 72​

E-mail: mogens.mekaniker@email.dk