Hydraulikslanger​

Står du og mangler en hydraulikslange, eller skal du have foretaget en reparation af hydraulikslanger? Så kan vi hjælpe dig. 

Hos Mogens Petersen A/S ved Hillerød har vi 20 års erfaring inden for vores branche, og vi både forhandler, servicerer og reparerer entreprenørmaskiner og tilbehør til en konkurrencedygtig pris for entreprenører, anlægsgartner og andre erhverv i Nordsjælland og København. Vi kan hjælpe med alt inden for entreprenørmaskiner, herunder minigravere og læssemaskiner

Vi har det rette udstyr til din opgave

Vi kan blandt andet udføre service og reparation af både nye og brugte maskiner, ligesom vi også kan udføre smedeopgaver. Reparationerne foretages på vores eget værksted, hvor vi selv har alt det nødvendige udstyr, men vi kan også komme ud til dig med vores servicevogn, hvor vi bl.a. har alt det nødvendige presseværktøj til hydraulikslanger. Det betyder, at vi kan presse selv helt nye hydraulikslanger, uden at vi behøver at køre frem og tilbage.

Er der behov for reservedele til din reparation, kan vi som regel skaffe dem hjem til billige priser med dag-til-dag levering.

Udelukkende den bedste kvalitet

​Vi fører kun slanger og fittings fra Amerikanske GATES, grundet den meget høje kvalitet. Vi laver nye hydraulikslanger i 2-lags slanger og 4-lags slanger.

Størrelser på lager:

  • 1/4"
  • 3/8"
  • 1/2"
  • 5/8"​
  • 3/4"
  • Samt plastslanger i 6 og 8 mm.

​​Vores værksted er udstyret med hydraulisk presseværktøj, som kan trykke op til 2” slanger i 4 lag. I flere af vores servicevogne har vi kapacitet til at trykke på til 1” slanger i 2 lag samt 3/4” slanger i 4 lag. Vi bygger gerne mindre hydraulikanlæg samt laver forbedringer eller ombygninger på eksisterende anlæg.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med hydraulikslanger

​Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til din opgave med hydraulikslanger, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 48 21 70 30 / 40 54 35 72, men du kan også skrive til vores e-mail mogens.mekaniker@email.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din besked så hurtigt som muligt.​

Interesseret i et uforpligtende & gratis tilbud? 

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mogens Petersen A/S

Industrivænget 11

3320 Skævinge

Kontakt os

​Telefon: 48 21 70 30​

Mobil: 40 54 35 72​

E-mail: mogens.mekaniker@email.dk